Zprávy - Velikonoční regata 2023

Pořadatelů Posádek Diváků

Konečná

07.04.2023, 11:21     |     Bufet, Schicki Micki #31

Tak je to tady, Velikonočka 2023 bude za chvili minulostí a nám nezbývá, než poděkovat.

Tak teda pěkně děkujeme! 😀

Ne, vážně, první etapa nebyla úplně ideální, než se to pořádně rozjelo, byl konec a lepší umístění by na tom nic moc nevylepšilo. Zato ta druhá byla jedna velká parádní jízda, která měla úplně všechno, kromě deště, a ten, přiznejme si, fakt nechcete. 😎 Jak my, tak vy u monitorů do toho dali maximum, a možná poslední závod v téhle sestavě sme poctivě odmakali. Že nám někdy nepřál vítr, nebo sme udělali špatný rozhodnutí nic nemění na faktu, že to byl super zážitek a máme na co vzpomínat.

Ještě jednou díky celému trojlístku - pořadatelům, divákům a všem závodníkům za úžasných pár dní!


na muci se poznaju junaci

07.04.2023, 0:20     |     sváťa insbruck

miluji murterské sprchy a záchody. člověk frenetickým pohybem zad s pětisekundovým intervalem mačká sprchový knoflík, aby se byl schopen se na chvíli zahřát pod teplým proudem vody. přivádí ho to k šílenství, ale pak si vybaví, jak třista chlapů poránu v luxusních hadrech od HH čeká frontu na pěti záchodech, v tom momentu HH znamená zvolání honem hov…. a všichni jsou si najednou rovni. zatlačí vzpomínku na tuto trubarskou kakofonii při čekání na ranní úlevu a promítne se mu příběh dnešní 32 hodinové etapy…ta svým profilem a délkou připomínala jízdu po dé jedničce se dvěma až třema objížďkami. většinou na stoupačku proti větru se vzrůstající silou nad 25 uzlů. po těžké noci s vlnami a proměnlivým větrem si vilda udělal svou oblíbenou snídani – tj. bílý jogurt a půl kila ovoce – a s frenetickým zvoláním „jachting“ dal ostatním razantně vědět, že dnes budeme rozhodně závodit…. a věru, z původně nedobré pozice okolo třicátého místa po flautové taškařici okolo šusace jsme se trpělivou jízdou sunuli směrem vzhůru startovním polem, kde hlavní prim hrál náš morjak tudor. ten se v kanálu u žirje rozhodnul, že chce předjet ještě dvě lodě a tak je předjel…naše sedmnácté místo směřovalo do překvapivého finále, kdy doté doby trilinguální souhra našeho týmu nabrala nečekané jazykové drama. tudorův povel „genau - no ease“ byl pochopen jako „genau- now ease“, což našeho chorvatského kmeta opět převedlo k proudu těžko reprodukovatelných vět v momentu průjezdu úzkou ostrovní úžinou před cílovou páskou. situaci jsme zvládli, leč špatně slyšící aktér špatného povelu peter se bude muset podrobit léčebné terapii a tudor s omluvou přijal závazek se pro další ročník naučit nezaměnitelné duo příkazů v čestině – přitáhni a uvolni kosu…

sedmnácté místo v druhé etapě bereme s pokorou jako odměnu za poctivou práci a námahu v druhé etapě, chápeme, že letošní výsledky v očích našich fanoušků mohou připadat jako neadekvátní, ale vězte, že si velmi vážíme vaší podpory, byli jsme naslouchající vašim jemným náznakům nespokojenosti v průběhu závodu, ale jak pravý klasik, k ničemu takovému nedošlo a ta částka nesouhlasí..

je pár minut po půlnoci a v našem saloonu se rozléhá mnohovrstevné mírumilovné řezání dřeva, utěrky vyvěšené ve flautě a kuchyň definivně zavřená. toto je poslední hlášení z lodi číslo 25. over.

Po boji

06.04.2023, 21:02     |     Bufet, Schicki Micki #31

Uf, tak už je to za náma. Jak sme dopluli, tak sme posbírali popadaný věci ze všech možných prostor, poklidili, ponavštěvovali hygienická zařízení a vyrazili na večeři.

Dojezd byl emotivní, vaše příspěvky budeme dočítat ještě dlouho po regatě. Dneska už vyhlašuji rádiový klid!

Dobrou noc!


Zbytek rumu

06.04.2023, 17:04     |     Bufet, Schicki Micki #31

Výborná myšlenka od mamky z Olomouce, dali sme do toho zbytek rumu a uvidíme, co to přinese.

Už ani nevím, jak to vypadá, když je podlaha vodorovná, je mi jasný, že ještě ve sprše budu cítit jak se to pode mnou hloupá. 😀

Naši pozici už nemáme moc šancí vylepšit, určitě to ale vyzkoušíme a do poslední chvíle závodíme!


Není čas ztrácet čas!

06.04.2023, 14:24     |     Bufet, Schicki Micki #31

Téměř už nezbývá prostor na taktiku, poslední rozhodnutí ohledně trasy se blíží, pak už to bude jen o rychlosti a vůli vydržet. ✊

Dalí sme so lehký oběd a la mimoziánská kuchyně (jen s opačným efektem -  jídlo nám od úst odlétávalo) a večeři si, pevně věřím, dáme už na Murteru. 😁


Na hraně

06.04.2023, 12:16     |     Bufet, Schicki Micki #31

Studený vítr, otlačený nohy, vyfoukanyý xichty.  Na šikmé palubě se nedá stát bez držení, klouže to, na hadrech slaný fleky a žaludek může každou chvilu říct "tohle už mě neba" Kdo to nezažil, nepochopí, co na tom jednoho může bavit. 😜

 


Po noční

06.04.2023, 8:34     |     Bufet, Schicki Micki #31

Dobré ráno,

všechny noční směny odvedl dobrou práci a nic nevypustily, naneštěstí pro nás stejnou taktiku zvolily i jiné posádky, boj tedy zdaleka nekončí.

Vítáme nové fanoušky a děkujeme za podporu! 👍 😁

Vítr zatím nepolevuje, uvidíme, co to udělá blíž k pobřeží mezi ostrovy.


Noční proudy

06.04.2023, 4:09     |     Bufet, Schicki Micki #31

Jen krátce. Sme v foukání jak trvalá, ale stojí to za to. Někteří mají za sebou pár hodin spánku, někteří pár minut. 👍

Na obzoru se už začíná objevovat něco jako svítání, nicméně stejně bylo celou noc jak ve dne díky té kulaté věci, co se jí říká měsíc.

 

 


Přišla noc

05.04.2023, 20:52     |     Bufet, Schicki Micki #31

Romantika jak sviňa, jeden má pocit že by klidně mohl vypnout pozičky a nic moc by se nestalo. 😀

Teplotně to není na plavky, ale už bylo hůř.

Vítr stabilní, vlny přijatelné, nálada pohodová. 🙂


Přichází noc

05.04.2023, 19:48     |     Bufet, Schicki Micki #31

Nějaký ty panoramata...


Na Biševo Vávro!

05.04.2023, 18:51     |     Bufet, Schicki Micki #31

Jak vidíte, ostatním se podařilo srovnat tempo, nejede to ale špatně a kurz je plus mínus ok.

Ještě to nebude na jeden flák, bo tam máme v cestě mezinárodní vody, kterým se musíme vyhnout, takže možná ještě něco málo ztratíme.

P. S.ze třetí strany ten Sušac vypadá nejlíp. 👌


Propad

05.04.2023, 17:29     |     Bufet, Schicki Micki #31

Tam kde ještě před hodinou nebylo po větru ani zmínky a my to objíždíme co to půjde, tam to už dávno neplatí a nás to rázem odsouvá o pár pozic vzad.

No nic, ještě toho máme před sebou víc než dost, tohle je furt dobrý. 👍


Je to tady!

05.04.2023, 16:14     |     Bufet, Schicki Micki #31

Tak se na to v rychlosti podíváme a asi stačilo, že? 😁 Až bude ten maják za náma, bude to zase o kousek veselejší. Prozatím je za námi taky moc hezký pohled. 👌

 


Již brzy na vašich monitorech

05.04.2023, 15:45     |     Bufet, Schicki Micki #31

Taky už ste zvědaví, jak to vypadá na druhé straně ostrova? Jen si říkám, aby sme neměli na prohlídku více času, než se nám bude líbit.

Každopádně to nastane už brzo, ostrov se blíží, stejně jako zbytek pelotonu


Jistěže jistě

05.04.2023, 13:59     |     Bufet, Schicki Micki #31

Jistě, ale pomalu se blížíme k prvnímu průjezdnímu bodu, ovšem letmý pohled na seesea odhaluje, že to není tak zlý, alespoň držíme směr. 😁

 


Povětrnostní podmínky

05.04.2023, 11:49     |     Bufet, Schicki Micki #31

Pro bedlivé pozorovatele hlásíme, že vítr nevypnul, jen se otočil o cca 180°, což vyvolalo poněkud nechtěné obraty tam a zpět. Teď jedeme na genu a je zajímavé sledovat lodě na závětrné straně, které jedou stejným směrem, ale ten genaker ještě uvezou.


Úsměv prosím!

05.04.2023, 11:43     |     Bufet, Schicki Micki #31

Zdravíme fotografy! 👍


nema kruha bez motike

05.04.2023, 10:37     |     sváťa insbruck

uběhly dva dny čekání na lepší počasí v korčulské vela luce. jachting bez plachtění je jako sex bez ženy. debaty o výkonu v první etapě začas omrzí a tak se program v marině smrskne do několika jednotvárných činností – naše pondělí bylo od brzkých odpoledních věnované dingači, kuchař pak vařil a věnoval se dingači. letošní  vylosovaná trouba v našem saloonu je mistrným spojením německého citu pro praktičnost a chorvatskému umu milimetrově přesné instalace. člověk nemusí mít v ruce vodováhu, aby poznal, že trouba splňuje definici nakloněné roviny. při stání v marině se nám tak za nulového větru a vln převrhly hned dvě moccakonvice s kávou. k tomu hodně řídký plyn zajišťující 30 minutové čekání na uvaření konvice vody. leč kdo si stěžuje, ten přijde o rostbeef, domácí remuládu, které je jako vždy nedostatek, a pečený česnek. pak už jen kačenčina bábovka, dingač a překlad písní horkýžeslíže do chovatštiny. konec pondělního dne prožívá kuchař v jakémsi mlžném oparu, který dává tušit, že v úterý bude v kuchyni sanitární den. úterý je věnované kultuře, jdeme pokořit místní kopec s jeskyní, chlapci pak odpoledne cvičí v posilovně či běhají, kuchař keškuje a kapitán bere prášky proti smrti. večeře v místní restauraci – teletina od peky, místní servírka s jistou jiskrou v oku. jak sami vidíte, když se nezávodí, není vlastně o čem psát..

je odstartováno, plujeme s genakrem na první otočný bod – sušac. dáme do toho všechno, abychom si vylepšili reputaci. moři zdar.

Trojstranný pohled

05.04.2023, 10:36     |     Bufet, Schicki Micki #31

Vpředu, vlevo a vzadu.

Vpravo přes genaker není vidět. 😁


Hřadování

05.04.2023, 9:18     |     Bufet, Schicki Micki #31

Cesta na start a flotila lodí v prostoru startu je něco na co se fakt krásně kouká.


Kuropění

05.04.2023, 7:22     |     Bufet, Schicki Micki #31

Po spánku vydaném, posádka zvolna z kajut se plíží a k vyplutí přípravy v chod uvádějí.

Hle, jitro již probuzeno jest i kotouč sluneční nám hladinu mořskou nasvěcovati počal.

Toš zdaru nám přejte, nechť start se vydaří, jakož i trasa celá. Též větry příznivé ať provázejí nás a vlny nevelké kocábku naši kolébati ráčí k potěše vaší.


Denní hlášení

04.04.2023, 22:23     |     Bufet, Schicki Micki #31

Dnešní den byl vysloveně relaxační, po včerejší večerní supervizi a následujících filozofických hovorech do pozdních hodin, jsme z paland neslezli před devátou. Následovala snídaně v podobě míchaných vajíček s uzeným a po krátké pauze jsme většina vyrazili na procházku s výhledem. Oběd byl dnes na lodi, ne však méně kvalitní. 👍

Zbytek dne jsme strávili odpočinkem, učením, návštěvou specializované prodejny s olivovým olejem a příležitostnou konzumací čehokoli. 🙂

Ráno vyrážíme kolem půl deváté, tak doufejme že dnes ještě někdo nechytne slinu. 😁

 


Plány do pléna

04.04.2023, 17:45     |     Bufet, Schicki Micki #31

Porada kapitánů je za námi, před námi je naopak hledání optimální strategie trasy na druhou etapu.


Trocha pohybu po souši.

03.04.2023, 16:54     |     Bufet, Schicki Micki #31

Abyste si nemysleli, že sedíme celej den v kokpitu a chlastáme...

😀


ko sije vjetar, žanje oluju

03.04.2023, 13:53     |     sváťa insbruck

krásný klidný start, jízda téměř až do kuchyně lodi rozhodčích, dobré taktické místo po začátku závodu. prudký propad a plahočení se na konci závodního pole, plavba za silnějším větrem tam, kde nakonec není. chápu, že zaujatý divák nemůže dostat více kontrastující pohledy na stále stejnou lodičku s číslem 25, a tak zvětšuje rozlišení mapy na seesea na maximum a prstem na monitoru popohání naši hnědou nábojnici, aby měl pocit, že se vůbec hýbe. a přitom to byla tak klidná jízda – nic jsme neurvali, genakr několikrát nahoru a dolů, žádné hádky o směru plavby, čočka s uzeným a smaženou cibulkou ve standardní kvalitě. a pro tyto zcela nezáživné situace existují speciální jachtařské aplikace, které nudícím se závodníkům nabízejí placenou sekci s názvem – vabank sailing – aneb zajeďte si na moři tam, kde nikdo nepluje, protože tam je ta utajená akcelerační tryska. a nebo taky ne. takže poté, co z dálky dýcháte na záda hlavního pelotonu, už nezbývá nic jiného než zkoušet opravdu bláznivé trasy, které by vás vystřelili zpět do hry, protože už se v podstatě není kam propadnout. toť v kostce náš příběh včerejší etapy. ale není smutných příběhů, aby neskončili silně radostným závěrem. etapa byla kvůli předpovědi silné bory zkrácena do vela luky na korčule a tak jsme se v půl páté ráno ocitli v marině. kapitán přikázal otevírat dingače rychlostí 3 uzly, resp. lahve, za hodinu. k tomu ježurova božská slanina a uzené. party skončila v půl šesté skončila, jen chvíli předtím než daleko na severu vonťasovi začala ranní vizita, jak bystře prohlásil vonťas junior. nyní budeme dva dny čekat v marině na klidnější počasí, start nebude dřív jak ve středu ráno. program se tímto pro kuchaře zužuje na tři možné aktivity – vaření, konzumace dingače a blogování. dá bůh, že jejich kombinaci přežije. kluci plánují zítřejší běh, tak je se budu snažit naladit rostbeefem s domácí remuládou. a hlavně večeře před půl sedmou…

Na větrné hůrce

03.04.2023, 9:58     |     Bufet, Schicki Micki #31

Dobré ráno všem!

Těšili sme se na Jumbo pizzu do Dubrovníku, na tu si ovšem musíme nechat zajít chuť.

Těšili sme se na teplou sprchu a tady jsou dvě kabinky na cca 400 chlapů. Někteří se těšili na masáž, kde byli už vloni, někteří na dobrou večeři, ale tyto dvě touhy pravděpodobně zůstanou neukojeny.

No nic, rumu je nadbytek, program se zdá být daný. 😀

P. S. Přesné pořadí nevíme přesně, tuším že to bylo 14, tak si počkejte na oficiální výsledky. 😉

P. S. Fakt dneska fouká. 😎


V cíli

03.04.2023, 2:00     |     Bufet, Schicki Micki #31

Neplánovaně už během první noci projíždíme cílem první etapy. Je to škoda, ale bezpečnost je určitě přednější.

Díky za podporu, propouštíme vás na kutě. 🛌

Nás ještě čeká cesta do maríny.

 

Cílová rovinka

03.04.2023, 1:12     |     Bufet, Schicki Micki #31

Do nového cíle 1.etapy nám zbývá cca 4a půl majle, stačí držet kurz a ždímat to co to dá.

Kdo je vzhůru, tak teď nespat a držet pěsti!

Noční režim

02.04.2023, 22:37     |     Bufet, Schicki Micki #31

Nastoupivší noc je ve srovnání s loňskem takřka letní a viditelnost díky měsíci v pokročilém stádiu téměř jako ve dne.

Zatímco někteří se ubírají na lože, my tady budeme bdit I za vás. Tomto tedy přejeme dobrou noc a ráno se těšíme na vaši nekončící podporu!


Po(d)večer(ře)

02.04.2023, 19:01     |     Bufet, Schicki Micki #31

Zdravíme klub matek i manželek (i těch nastávajících)!

Už jen pár desítek minut se budeme kochat barevným polem genakrů, než je budeme muset stáhnout. Na druhou stranu, stejně bude tma a uvidíme houby. 😁

Taky sme se teď mohli pokochat párem delfínů, když nám kličkovali kolem přídě, ale ty slizký ludry se asi netady fotí. 🤔


Předvečer(ře)

02.04.2023, 17:34     |     Bufet, Schicki Micki #31

Chvilku sme si postáli na místě, což nám aspoň poskytlo čas v klidu vytáhnout genaker a zase frčíme.

Mírný déšť nás na pár minut dohnal, teď už zase užíváme sluníčka. 🌞

 


Klid před bouří

02.04.2023, 16:26     |     Bufet, Schicki Micki #31

Zavistivě pokukujíce po genakrech na levoboku, kolíbáme se na místě, před přídí jasno, na zádi bouřku.


Nejen větrem živ je člověk

02.04.2023, 14:47     |     Bufet, Schicki Micki #31

Ani ta nejlepší strategie nezvládne v oblasti motovace to, co plný talíř. 🍲

Děkujeme všem přípravářům!


jedna lasta ne čini prolječe

02.04.2023, 12:45     |     sváťa insbruck

posádka lodi 25 zdraví své věrné fanoušky,

rok se s rokem sešel a my opět stanuli na startu velikonoční regaty, abychom si připomněli, že máme ocelové svaly, bystrou hlavu a schopnosti vypít v krátkém čase velké množství dingače. někteří z nás pak navzdory svému pokročilému věku přeceňují celoročně své síly, aby pak sledovali průběh regaty ze svého lůžka. zdravím tímto velmi a srdečně vonťase a přeji, ať mu české zdravotnictví co nejdříve ukáže svou světovou úroveň. jeho neúčast nejen výrazně snížila věkový průměr posádky, ale též zhoršila sexy obraz kuchyně.. mladí kluci jsou sice šikovní a pracovití, ale s utěrkou a noblesou to v kuchyni umí opravdu nejlépe vonťas. po loňské výrazné obměně posádky jsem její složení letos doplnil jen já, abych opět řídil naši loď okny kuchyně, neboť jak pravil kapitán při rozdělování úkolů při obsluze genakru – he is absolutely useless here. jaké je tedy složení náši posádky – sekce padesátníků zastupují kapitán pavel a vrchní meteorolog a trimmer vilda. kapitán nově bere léky proti smrti a vilda odmítá večeřet po půl sedmé večer, což se nám zatím ani jednou nepovedlo. za zkušené čtyřicátníky jsem tu pouze já, léky neberu, ale plete se mi občas genakr s genou… loňské třicátnické trio noviců v našem dresu je mezinárodního charakteru – kovaný pražák mára, banskobystrická strela peter a trogirský rodák tudor. mára s peťou na své druhé regatě nadšeně plní všechny jachtařské příkazy a stoicky klidný tudor, morjak tělem i duší, je specialita na starty, mraky a genakr. tudorův absolutní klid byl narušen zatím jen jednou, když nám po startu, téměř v bezvětří, před přídí přejel člun s fotografem. jeho kanonáda  chorvatských vět obsahují slova jako matka, kozel či jebať se tu nedají přirozeně reprodukovat v celku..a zbývá nám nezkažené mládí – pozdní dvacátník kuba mlaďas vonťas junior, který se už prý mezi mladé nepočítá, neb se bude v červnu ženit. jak vás jistě napadne, komunikace na lodi vzhledem k jejímu mezinárodnímu obsazení nemusí být jednoduchá, ale my to zvládáme bravurně – závodní povely v angličtině, nadávky v chorvatštimě a pijeme zdrženlivě jak slováci… je nespravedlivé, že se musím memorovat novou sadu povelů v angličtině, abych rozumněl, co e děje na palubě, zatímco rostbeef je anglicky zase jen rostbeef.

máme dvě hodiny po startu, pokud jste se dívali, byl to šibalsky šikovný start pod taktovkou tudora.. čočka je naložená a vítr se probouzí. genakry jsou povolené jen do půl osmé, takže toho musíme využít. držte nám palce.

Čas genakru

02.04.2023, 12:35     |     Bufet, Schicki Micki #31

Už to sviští!

Máme teď cca sedm hodin na využití genakru, o půl osmé musí dolů. 😎


Méně neznamená více

02.04.2023, 10:59     |     Bufet, Schicki Micki #31

Na to že nám kvůli povětrnostním podmínkám nechtěli v charterovce povolit genakry...

Ale jo, něco málo pofukuje, ale genakry sme postupně potupně všichni stáhli a po hodině závodění sme prakticky na stejném místě. 😁


Cestou na start

02.04.2023, 9:19     |     Petr Bartoš

Zdar přátelům moře!

První dva dny jsme svědomitě trénovali a připravovali loď.

Právě jedeme do prostoru startu, chystáme se na napínavé rozjetí první etapy.

V noci na zítřek se čeká příchod silné bory, která možná předčasně ukončí první etapu na průjezdném bodě u Korčuly.

My doufáme, že navzdory předpovědím dorazíme až do Dubrovníku.

Nálada je dobrá, síly máme zatím na rozdávání. 

Teď už jen udělat ten pořádný výsledek!

 

Přikládáme foto posádky a startovního čísla (17).


Cestou ke startu

02.04.2023, 8:54     |     Bufet, Schicki Micki #31

Všichni naši drazí,

Máme ještě chvilku, tak si jdeme obhlédnout terén, ať máme konkurenční výhodu oproti teamům, které teprve balí. 😁

Počasí na dopoledne vypadá příjemně, déšť, ani zima, zdá se, nehrozí, spálit od sluníčka bysme se taky neměli, takže pohoda.

Díky za slova podpory, my to teda zkusíme. Ale běda vám, jestli nám to nepůjde!

 


Generální zkouška

01.04.2023, 17:21     |     Bufet, Schicki Micki #31

Ne že bysme za ten rok úplně všechno zapomněli, ale fakt má ten tréningovej den něco do sebe.

Kolem čtvrté sme to nicméně otočili směr Murter a v téhle chvíli máme hotovou registraci a budeme řešit nějakou večeři.

 


Přípravný camp

31.03.2023, 18:17     |     Bufet, Schicki Micki #31

Převzít loď nepřekvapivě trvalo déle než jsme doufali, chorvatská rychlost už je nakonec příslovečná. 😁

Hlavní ovšem je, že výtah genakru máme nový a přes absenci místního technika, který by dokázal vylézt na stěžeň, jsme do nefunkčního motorového světla alespoň vyfasovali novou žárovku.

Teď sedíme v Biogradu na večeři. 👍

 


Ale je tady krásně...

31.03.2023, 11:19     |     Bufet, Schicki Micki #31

Naše loď s poetickým jménem Milky way stále není připravena k převzetí, prozatím se můžete pokochat výhledem live kamery (pokud je v provozu)

https://www.livecamcroatia.com/hr/kamera/pakostane-drage-vransko-jezero-hd-okretna-kamera

 


Dobré ráno, dobrou noc.

31.03.2023, 1:38     |     Bufet, Schicki Micki #31

Sekce A hlásí příjezd, sekce B (béčka) by měla zhruba přibližně tak nějak vyjíždět z Chebu.

 


Veselé velikonoce!

29.03.2023, 12:54     |     Bufet, Schicki Micki #31

Aneb, jak také může vypadat velikonoční výzdoba...
Touto drobnou připomínkou loňského nečekaného suvenýru otevírám letošní reportáž a zdravím pořadatele, posádky i diváky, těšíme se na vás všechny!



dhmz wind_finder windguru yr


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Pokračováním procházení našich stránek souhlasíte s Pravidly pro souhlas s používáním souborů cookie a používáním technologie cookies. Zjistěte více


AKITA - YACHT CLUB z.s.
Ruská č.p. 107/34
417 03 Dubí 3
Česká Republika
 
email: regata@akitayacht.cz
telefon: +420 737 970 155, +420 603 502 229
 
IČ: 08601461
DIČ: CZ08601461
 
Spolek je zapsán ve spolkovém rejstříku vedeného Krajským soudem v Ústí nad Labem oddíl L, vložka 12460.
AKITA - YACHT s.r.o.
Ruská č.p. 107/34
417 03 Dubí 3
Česká Republika
 
email: regata@akitayacht.cz
telefon: +420 737 970 155, +420 603 502 229
 
IČ: 27274942
DIČ:
 
Společnost AKITA - YACHT s.r.o. je zapsána v obchodním rejstříku vedeného Krajským soudem v Ústí nad Labem oddíl C, vložka 21896.